Information Panasonic Aquarea T-Cap

Panasonic Aquarea T-Cap 9kW är perfekt för det nordiska klimatet och mycket effektiv med situationsanpassade inställningar. Sänk dina uppvärmningskostnader upp till 58% och dra njut av det användarvänliga gränssnittet. Passar hus upp till 200m2.

Aquarea All-in-One T-CAP är en kraftfull och prisvärd helhetslösning från Panasonic med fantastiska möjligheter. Aquarea ger dig både varmvatten, kyla och värme och minskar kraftigt dina uppvärmningskostnader. Luft/vatten värmepumpen kommer med en inbyggd varmvattenberedare (200 L) i rostfritt stål med smart placerade röranslutningar. Installationen är dessutom enkel! Aquarea är valet för dig som vill ha ut mesta möjliga av din pump utan onödigt krångel.

Produktbeskrivning

Serien Aquarea från Panasonic innehåller energi- och kostnadseffektiva luft/vattenvärmepumpar som passar hus upp till 200m2. Panasonic Aquarea T-Cap 9kW är lika effektiv vid +7 grader som vid -15 grader och sänker dina uppvärmningskostnader med upp till 58 %.

Kvalitetslösning från Panasonic

Luft/vattenvärmepumpar från Panasonic har blivit ett populärt val av värmepump i svenska hem, mycket tack vare sina kraftfulla kompressorer. Serien Aquarea T-Cap är inget undantag, som dessutom är A-klassad.

Användarvänliga värmepumpar

Med en värmepump från serien Aquarea T-Cap får du ett användarvänligt gränssnitt och medföljande fjärrkontroll. Värmepumpen kan sättas i olika smarta lägen, som semesterläge t.ex. Värmepumpen är designad för enkel installation och användning och tar inte heller upp mycket utrymme.

Teknisk information

MODELL

PANASONIC Aquarea T-CAP 9KW

Inomhus

WH-SX09HE38

COP vid + 7 °C (värmer vatten till 35 °C)

 4.74

Värmekapacitet

9 kW

Värmeläge °C

-20 till +35

Mått (HxBxD mm)

892 x 502 x 353

Framledningstemperatur

Upp till 55 °C

Utomhusenhet

WH-UX09HE8

Mått (HxBxD mm)

1340 x 900 x 320

Ljudnivå (dBA)

49

Strömförsörjning

3-fa

Comment on this FAQ

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *