Information Panasonic HZ25TKE

Den senaste modellen från Panasonic luftvärmepumpar

Tack vare sin enastående prestanda och tillförlitlighet är Panasonic HZ25TKE idag en av Sveriges mest sålda luftvärmepump. Värmepumpen bidrar snabbt till att upprätthålla en behaglig inomhustemperatur ändå ner till utomhustemperatur på -35 grader.

Ett miljösmart val

Panasonic HZ25TKE har miljöklassificering A+++ och uppfyller alla regler och bestämmelser enligt GWP (Global Warming Potential). På så vis bidrar värmepumpen till att sänka husets uppvärmekostnader och minska utsläppen av CO2.

De allra flesta luftvärmepumpar använder idag köldmedium R410A, men Panasonic HZ25TKE använder istället köldmedium R32, vilket har en lägre påverkan på den globala uppvärmningen. Om du jämför R410A med R32 minskar utsläppsvärdena med en tredjedel.

Bra för plånboken

Panasonic HZ25TKE är idag en av de mest energisnåla luftvärmepumparna på den nordiska marknaden. Du kan därför spara pengar genom att byta ut din gamla värmepump eller uppvärmningssystem. Dessutom kan du njuta av effektiv uppvärmning utan buller då värmepumpen har en ljudeffektsnivå på endast 18dB.

Econavi solljusdetektering

Panasonic HZ25TKE innehåller Econavi funktionen som känner av förändringar i intensiteten av solljus i rummet. På så vis kan luftvärmepumpen bedöma ifall det är soligt eller mörkt utomhus och anpassar automatiskt inomhustemperaturen. Om det exempelvis är soligt utomhus anses behovet av uppvärmning mindre och värmepumpen reducerar automatiskt mängden värme som produceras.

Teknisk information

VÄRME

Värmeeffekt vid Nom (Min- Max)
3,2 (0,85 – 6,65) kW

Totalförbrukning värme Max/Nom/Min

COP vid -7°C
2,61

Energiklass värme/kyla
A+++/A++

Max kyla för värme
-35°C

KYLA
Kapacitet kyla Nom (Min- Max)
2,50 (0,85 – 3,0) kW

SEER
7,80

Dim. Innedel (HxBxD mm):
295x870x255

Dim. Utedel (HxBxD mm):
622x824x299

Comment on this FAQ

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *