Information Panasonic HZ35TKE

En miljösmart och kostnadseffektiv luftvärmepump

Panasonic HZ35TKE är det senaste flaggskeppet från Panasonic. Luftvärmepumpen är mycket energisnål och har ett SCOP-värde på 5.1, vilket ger energiklass A+++ vid uppvärmning. Modellen innehåller även flera praktiska funktioner som luftreningssystem.

Det senaste flaggskeppet från Panasonic

Tack vare sin enastående prestanda och hållbarhet är Panasonic HZ35TKE idag en av Sveriges mest sålda luftvärmepumpar. Det här är en mycket effekt värmepump som snabbt bidrar till att upprätthålla ett behagligt inomhusklimat, även vid en utomhustemperatur på -30 °C. Med en energiklass på A+++ hjälper värmepumpen även till att sänka dina uppvärmningskostnader.

Användarvänlig med hög komfort

Panasonic HZ35TKE innehåller många användarvänliga funktioner som bidrar till att ge ett behagligt inomhusklimat. Modellen innehåller ett autocomfort-system som upptäcker samtliga rum i hemmet och växlar till energisparläge när ingen är i rummet. Skulle det finnas många personer i rummet växlar luftvärmepumpen energiläge och producerar mer värme.

Tillskillnad från äldre värmepumpar behöver du inte oroa dig för buller. Utomhusenheten är en av de tystaste på marknaden tack vare en ny kompressor med dubbla fläktblad som avger 18dB. Du hör alltså ingenting när du är inomhus.

Teknisk information

VÄRME

Värmeeffekt vid Nom (Min- Max)
4,2 (0,85 – 7,75) kW

COP vid -7°C
2,44

kW vid -15°C
4,60

kW vid -20°C
3,95

kW vid -25°C
3,50

SCOP
5,10

Energiklass värme/kyla
A+++/A++

Max kyla för värme
-35 C

KYLA
Kapacitet kyla Nom (Min- Max)
3,50 (0,85 – 4,0) kw

Totalförbrukning kyla Max/Nom/Min 

SEER

Dim. Innedel (HxBxD mm):
295x870x255

Dim. Utedel (HxBxD mm):
622x824x299

Comment on this FAQ

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *