Information Panasonic NZ35TKE

En luftvärmepump utöver det vanliga

Panasonic NZ35TKE erbjuder hög effektivitet, energibesparing och maximal komfort. Tack vare dess tysta men kraftfulla luftflöde ger luftvärmepumpen ett bekvämt inomhusklimat. Dessutom är enheten enkel att montera och kan användas både i hemmet, stugan eller garaget.

En hållbar luftvärmepump

Panasonic NZ35TKE är en helt ny version av den populära Panasonic NE12 modellen. Det bästa med den här nya modellen är att den använder det miljövänliga köldmediet R32, vilket minskar utsläppen av CO2 upp till en tredjedel. Dessutom skyddar det här köldmediet utomhusenhetens kompressor mot frost och fuktskador, vilket förlänger enhetens livscykel. Du kan därför använda värmepumpen under längre tid och spara pengar.

Ett miljösmart val

Att byta ut din nuvarande luftvärmepump till Panasonic NZ35TKE är inte bara bra för din plånbok utan även bra för miljön. Enheten har energiklass A+++ och är förenlig med samtliga EU direktiv och regleringar. Värmepumpen bidrar därför till att ge en behaglig inomhustemperatur samtidigt som den bidrar till att reducera uppvärmekostanden och utsläppen av CO2.

Teknisk information

VÄRME

Värmeeffekt vid Nom (Min- Max)
4,0(0,85 – 7,2) kW

Totalförbrukning värme Max/Nom/Min

COP
4,40

SCOP
4,60

Energiklass värme/kyla
A++/A++

Max kyla för värme
-35 °C

KYLA
Kapacitet kyla Nom (Min- Max)
3,50 (0,85 – 4,0) kW

Totalförbrukning kyla Max/Nom/Min

SEER
7,10

Dim. Innedel (HxBxD mm):
295x919x194

Dim. Utedel (HxBxD mm):
622x824x299

Comment on this FAQ

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *